Asa...cum puteau mamutii sa dispara intr-un interval atat de scurt de timp si sa nu apara in scrierile mesopotamiemilor sau a altor culturi? Cum au evoluat elefantii din mamuti atat de repede?
Da...prezinta te rog acea legenda...si dupa cum am spus daca mesopotamiemii au existat in 4000 i.Hr. adica data cand a aparut Pamantul, atunci inseamna ca potopul impreuna cu celelalte personaje biblice au aparut inaintea lor desi tu ai zis ca pamantul are 6000 de ani.
uite ceva ce demonstreaza ca crestinismul se trage din religii pagane...poti sa imi spui ce semnifica aceasta stea incercuita, fara sa dai search pe google/wikipedia?
Da...prezinta te rog acea legenda...si dupa cum am spus daca mesopotamiemii au existat in 4000 i.Hr. adica data cand a aparut Pamantul, atunci inseamna ca potopul impreuna cu celelalte personaje biblice au aparut inaintea lor desi tu ai zis ca pamantul are 6000 de ani.
uite ceva ce demonstreaza ca crestinismul se trage din religii pagane...poti sa imi spui ce semnifica aceasta stea incercuita, fara sa dai search pe google/wikipedia?
![[Image: steaua-scutul-david-1.jpg]](http://www.crestinortodox.ro/files/image/diverse%20-%20articole/-%20a%20-%20menora/steaua-scutul-david-1.jpg)
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."