02-08-2012, 07:39 PM
NU AI CUM SA MA INTELEGI OMULE! Esti prea incuiat, ziceai ca argumentele mele sunt invalide, dar ale tale cum sunt! Daca Pamantul a aparut in mileniul al IV-lea atunci cum s-a reusit intr-un interval extrem de scurt sa se formeze o puzderie de popoare, printre care triburile nomade care au populat initial egiptul, Mesopotamiemii(semitii si hamito-semitii), nu mai spun despre poporul chinez care in mil 4 era in floare. Adica, cum poti sa spui ca acesta este un argument valid?
Si cum poti zice ca tot lantul lipseste cand evolutia o intalnim peste tot! Gandeste-te asa, prin teoria evolutiei omul a aparut in urma evolutiei unor celule da? Si asta ai sa zici ca e aiurea. Dar copii cum evolueaza dintr-o celula ou intr-un embrion si apoi in copilul propriu zis? Nu prin evolutie
? A s-au ai sa zici ca nici copii nu vin din celula ou si ca si acest lucru e invalid.
Sa fim seriosi daca ai vorbi despre alte perioade, ar fi plauzibila chestia, dar atata timp cat ti-am demonstrat istoric ca ceea ce spui tu nu e valid, as dori sa accepti adevarul. Porbabil ca lumea a fost creata, dar nu acum 6000 de ani ci acum 6 miliarde! Gandeste-te, in Biblie nu zice nimic de crearea Lunii, dar totusi atunci cum a aparut, cand se stie ca e elementara vietii noastre? Si mi se pare plauzibila teoria ca acum cateva miliarde de ani Pamantul s-a ciocnit cu o alta Planeta!
Si cum poti zice ca tot lantul lipseste cand evolutia o intalnim peste tot! Gandeste-te asa, prin teoria evolutiei omul a aparut in urma evolutiei unor celule da? Si asta ai sa zici ca e aiurea. Dar copii cum evolueaza dintr-o celula ou intr-un embrion si apoi in copilul propriu zis? Nu prin evolutie

Sa fim seriosi daca ai vorbi despre alte perioade, ar fi plauzibila chestia, dar atata timp cat ti-am demonstrat istoric ca ceea ce spui tu nu e valid, as dori sa accepti adevarul. Porbabil ca lumea a fost creata, dar nu acum 6000 de ani ci acum 6 miliarde! Gandeste-te, in Biblie nu zice nimic de crearea Lunii, dar totusi atunci cum a aparut, cand se stie ca e elementara vietii noastre? Si mi se pare plauzibila teoria ca acum cateva miliarde de ani Pamantul s-a ciocnit cu o alta Planeta!
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."