02-29-2012, 06:42 PM
Dupa ce au avansat in Belarus fara drept de apel, insfarsit reusim sa intram in Rusia, Belarusul e greu de aparat, asa ca am trimis cele mai bune trupe acolo. Am mai trimis si peste Marea Neagra niste trupe...situatia se imbunatateste.
Ucraina a capitulat..am luat tot inafara de Kiev si inca un judet..anyway..In America de nord razboiul e pierdut. Canada aproape e cucerita in intregime de USA.
Grecia a intrat in razboi de partea Natiunilor unite..in timp ce Italia si Spania au intrat de partea Axei Fasciste.
Franta lupta pe 4 fronturi: In nord Anglia, in vest Germania, in sud Spania, in sud-vest Italia.
Totusi, Franta lupta cu inversunare impotriva Germaniei, am trimis si acolo 2 trupe, una a fost anihilata.
Va las niste poze din acest razboi minunat:
Ucraina inainte sa capituleze:
Ucraina capitulata + avansarea in Rusia:
Canada sub orice critica:
Avansarea in Rusia [am trecut de Stalingrad(Volgograd)] si alianta cu Italia :
Aliantele:
Axa fascista: Romania, Germania, Belarus, Canada, Italia, Anglia, Spania.
Natiunile unite: USA, Franta, Rusia, Grecia.
Totul tine de tactica, trimiti o trupa intr-un loc gresit, ai pierdut razboiul..cam asta se aplica in razboiul asta.
Ucraina a capitulat..am luat tot inafara de Kiev si inca un judet..anyway..In America de nord razboiul e pierdut. Canada aproape e cucerita in intregime de USA.
Grecia a intrat in razboi de partea Natiunilor unite..in timp ce Italia si Spania au intrat de partea Axei Fasciste.
Franta lupta pe 4 fronturi: In nord Anglia, in vest Germania, in sud Spania, in sud-vest Italia.
Totusi, Franta lupta cu inversunare impotriva Germaniei, am trimis si acolo 2 trupe, una a fost anihilata.
Va las niste poze din acest razboi minunat:
Ucraina inainte sa capituleze:
Ucraina capitulata + avansarea in Rusia:
Canada sub orice critica:
Avansarea in Rusia [am trecut de Stalingrad(Volgograd)] si alianta cu Italia :
Aliantele:
Axa fascista: Romania, Germania, Belarus, Canada, Italia, Anglia, Spania.
Natiunile unite: USA, Franta, Rusia, Grecia.
Totul tine de tactica, trimiti o trupa intr-un loc gresit, ai pierdut razboiul..cam asta se aplica in razboiul asta.
Sup