03-01-2012, 09:12 PM
(03-01-2012, 08:31 PM)Zamolxis1 Wrote: Foarte faina campania ta...dar daca celelalte state fasciste ar trece la alt mod de guvernare si s-ar intoarce impotriva ta...iar Rusia si Franta ar scapa de sub jugul tau?
Franta nu pot spune ca e sub jugul meu..Franta este formata din 2 provincii..restul s-a dus la Germania, Spania si Italia..iar Rusia..nu este satelitul meu.
Iar daca celelalte state fasciste si-ar schimba modul de guvernare sau partidul..sau reformele..asta inseamna doar un razboi pana la moarte..desi e aproape imposibil..vezi tu, eu m-am asigurat ca fiecare tara sa primeasca teritoriu dupa urma acestui razboi..mai putin Belarus care a luptat doar pentru a exista, nu pentru a cuceri..sa se multumeasca cu ce au..mai mult nu primesc, dar oricum..fiecare stat din Axa fascista are 200 relatii cu mine..deci e imposibil.
Eu am sa imi continui campania mea contra statelor non-fasciste..insa in lista asta mai intra si Belarus..dupa ce am pierdut trupe puternice pe frontul ala pentru a ii apara....si abea au cucerit Lituania si au pierdut fara drept de apel contra Poloniei in al doilea razboi..nici nu ma gandesc sa continui alianta cu ei..s-au demonstrat inutili si stau in calea extinderii imperiului meu.
Sup