(03-06-2012, 03:11 PM)Zamolxis1 Wrote: Man eu nu sunt cu Biblia...dar nu sunt suficient de prost sa cred in zei, care cica zidesc piramide. Frate asta imi spune ca nu crezi in forta umana, si totusi tu n crezi in Deumnezeu dar crezi intr-un zeu. Interesant. Romanii cucerisera deja Israelul cand aparuse crestinismul. Iar cele 2 ramuri rupte din iudaism sunt crestinismul si islamismul. Deci crestinismul nu a fost decat o secta. Soul, biserica ii considera pe leprosi ca fiind morti vii, si de-a lungul timpului, au aparut tot felul de legende, si astfel au aparut si zombie. Astazi putem zice ca exista zombie daca ne luam dupa ce zicea biserica in evul mediu. Deoarece avem colonie de leprosi in Romania, nu mai stiu localitatea exacta.
Aurul il gasesti in orice material, mai ales in piatra.
Ce zic eu si ce intelegi tu .... sincer nu cred in zei, nu cred in nimic am zis doar asa ca exemplu si cu toate astea "Cum aparut omul ?" prin calea Evolutionista cum zic istoricii sau pe calea religioasa ?
Si mai zic din nou chiar daca am mai zis-o ... ati verificat macar din greseala linkurile pe care le-am postat ?
----------------------------------------------------------
Pentru chestia ca religia o sa fie politica, este de mult ... mai exact din perioada cruciadelor cand erau razboaie din cauza "necredinciosilor" dar era altceva ... dorea Biserica mai multa putere si pamant ...
Au fost ucisi oameni nevinovati pentru "Domnul Dumnezeu" ... si acuma se zice ca a ucide e pacat ... deja lumea o da in fabule.
Nu cred ca o sa stim cu exactitate cum a aparut omul si de cine a fost creat sau daca a fost mereu aici, dar nu sunt de acord cu "Dumnezeu a creat omul".
Daca ati inteles la ce ma refer e bine daca nu, iar e bine, cel putin pentru mine

Think of it as it is not how you want it to be. "Immortality" is the afterlife so just think of "immortality" as "dead" itself.