(03-11-2012, 07:15 PM)Zamolxis1 Wrote: Darwin nu a spus ca omul se trage din maimute...ci ca maimutele si omul au o origine comuna iar acea origine este veriga lipsa a teoriei.
Darwin a zis ca toate animalele si toate plantele au un strmos comun. Adica, un caine si o banana au acelasi stramos. Asta nu e stiinta.
(03-11-2012, 08:38 PM)Killmee Wrote: Zici ca Adam trebuia sa fie un geniu dar cu toate astea nu a realizat ce face, nu stia diferenta dintre bine si rau deoarece a fost usor ispitit de Eva chiar daca Dumnezeu le-a zis sa nu o faca ( stie toata lumea despre ce e vorba ).
Daca ai fi cititi Biblia cu atentie ai fi vazut ca Eva a fost cea inselata de Satana, iar Adam, dandu-si seama de greseala pe care a facut-o Eva, a acceptat sa manance si el din acel fruct pentru ca sa primeasca aceasi pedeapsa ca si Eva, gandindu-se ca ce o sa-i faca Dumnezeu lui Eva, va trebui sa-mi faca si mie... probabil ca sa o salveze de la moarte. ("Plata pacatului este moartea")
(03-11-2012, 08:38 PM)Killmee Wrote: Nu suntem mai diferiti decat acei oameni ce erau atunci si nu au aparut probleme in corpul uman dupa atata timp deoarece suntem aceeasi "specie" ca si cei de atunci.
Citeste o carte de biologie si o sa vezi ca e o anumita cantitate de material genetic ce se pierde mereu.
(03-11-2012, 08:38 PM)Killmee Wrote: Contradictia dintre Biblie si realitate ... uita-te in jur si o sa vezi nimic nu e cum ar trebui sa fie sau gresesc ?
Cum adica? Mie mi se pare ca totul e exact asa cum ar trebui sa fie... :|
(03-11-2012, 08:38 PM)Killmee Wrote: Universul nu este un sistem inchis e infinit deci nu incalca cea de a doua lege a termodinamicii. Daca gresesc, lumineaza-ma, pentru ca s-ar putea intr-adevar sa gresesc.
Nu -i adevarat. Prin definitie, universul e un sistem inchis. Nu primeste energie. Da-i o cautare pe google daca nu ma crezi pe mine si o sa vezi cateoria universului mereu existent e foarte usor pusa la pamant prin a doua lege a termodinamicii.
(03-12-2012, 04:14 PM)Warhell Wrote: Anyway, Kristi..te rog sa vizionezi acest film documentar:
http://port.ro/dumnezeu_la_judecata_god_...topic_id=1
Din cate am vazut din descrierea documentarului, e vorba despre vechia intrebare: "De ce un Dumnezeu bun permite suferinta pe pamant?", asa-i?
Uite de ce cred eu ca exista suferinta in lume:
- Unele suferinte faca parte din faptul ca suntem omaneni. (Isus a fost obosit (Matei 8:24), i-a fost foame (Matei 4:2) i-a fost sete (Ioan 19:28) si a si murit pentru noi)
- Unele suferinte sunt permise pentru a ne face mai buni ("purifying grace")
- Unele suferinte sunt rezultatul neascultarii si a pacatului. De ex. suferinta de SIDA in urma unei relatii sexuale. Simplu de inteles, nu?
- Dumnezeu permite suferinta pentru ca sa-i ajute pe altii (2 Corinteni 1:4)
Da, Dumnezeu e bun, dar e si drept. Si deoarece e drept, nu poate sa treaca peste pacatul pe care il facem noi. Nu e logic? :|
Romans 3:23 : "For all have sinned and fall short of the glory of God" - Toti am pacatuit, asa ca Dumnezeu nu a pedepsit niciodata vreun om nevinovat, pentru ca un astfel de om nu a existat niciodata (in afara de Isus).
Alte intrebari?

(03-12-2012, 09:22 PM)Zamolxis1 Wrote: Nu am spus de tine...ci am spus de cateva argumente ale lui Kristi...desigur nu toate...dar totusi sunt!
Cum ar fi ... ?