04-09-2012, 09:49 PM
Hai ca raspund. Joc WoW privat pe serverul Freakz...m-am lasat momentan deoarece nu am mai avut cu cine sa joc, fiindca prietenii mei s-au lasat. Am un Orc Warior, si ca si clasa preferata pot spune ca am mai multe printre care Warrior, Paladin, Druid si putin Death Knight...desi cu ultimul nu am prea avut ocazia sa joc. Deocamdata nu practic sport, ultima data am facut inot, dar m-am lasat dupa un an jumate, iar inainte de inot am facut fotbal un an, m-am lasat dupa ce antrenorul nostru a iesit la pensie. Acum vreau de la anul sa ma apuc de lupte libere. Sunt taur.
Auzi, warrior-ul este cam un experiment pentru mine, am reusit sa il cresc (acum am doar 82 pe el) am descoperit cam ce magii ma avantajeaza, dar imi poti da niste sfaturi pentru magii de pvp, pvm si gliph-uri?(Sunt pe Arms) A si cam ce sa aleg ca al doilea talent pe langa Arms? Protection sau Fury?
Auzi, warrior-ul este cam un experiment pentru mine, am reusit sa il cresc (acum am doar 82 pe el) am descoperit cam ce magii ma avantajeaza, dar imi poti da niste sfaturi pentru magii de pvp, pvm si gliph-uri?(Sunt pe Arms) A si cam ce sa aleg ca al doilea talent pe langa Arms? Protection sau Fury?
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."