(04-26-2012, 07:34 PM)Aleutza88 Wrote: Asta e ce ma ingrijoreaza. Adica tu ai incercat sa te angajezi vreodata, sa fii pe picioarele tale? Crezi ca te-ai descurca sa traiesti independent? Sau esti f sigur ca dupa ce vei termina facultatea vei avea un loc de munca?
Am lucrat ~2 luni full time... atunci am fost independent dpdv financiar. Imi plateam caminul si restul imi ajungeau bine-mersi. (caminul e destul de ieftin) Dar a treia luna n-am mai rezistat si am trecut la programul de 4 ore... pur si simplu nu mai puteam. Si am de recuperat 3-4 laboratoare din acea perioada.
Daca nu aveam facultatea, eu zic ca rezistam... dar sa faci facultate, sa ai o oarecare viata sociala si sa si muncesti e mult prea mult pentru mine.. Dar macar am incercat si nu-mi pare rau.
(04-26-2012, 07:34 PM)Aleutza88 Wrote: Sau esti f sigur ca dupa ce vei termina facultatea vei avea un loc de munca?
Asta nu stiu. Dar domeniul in care ma specializez e cel mai cautat din lume si din cate zic profii, e imposibil sa nu-ti gasesti de munca... chiar si in Romania.