Cu toti am auzit de jocul tări oraşe munţi etc. Hmm... Dar aţi auzit de jocul oraşe gothic, npc-uri gothice, animale gothic? Nu cred.
Ei bine pentru cei ce nu stiu jocul, am sa fac o mica introducere.
Se va alege o litera la intamplare la prima runda. Apoi incepand cu acea litera fiecare user ce vrea sa participe trebuie sa completeze o lista cu npc-uri, animale, locatii/orase s.a.m.d. din seria Gothic care sa inceapa cu litera aleasa la inceput.
Exemplu:
Litera aleasa: A
Oras: Ardea
Nume: Andre
Animal: ...
Fiecare runda va dura 30 de minute, iar litera urmatoare va fi aleasa de castigator.
Fiecare nume/oras.. corect scris va fi punctat cu 10 puncte. Daca raspunsul se va gasi si la alt concurent, raspunsul va fi punctat cu 5 puncte. Daca nu raspundeti la o categorie, nu veti fi punctat la respectiva.
Primul care ajunge la 500 de puncte este declarat castigatorul.
Categorii:
Oras:
Shadow:
Mercenar:
Paladin:
Magician:
Slujitor al lui Sleeper:
Simplu cetatean:
Animal:
Obiect gothic:
Daca aveti intrebari/sugestii, va rog sa le puneti acum. Zamolxis va incepe concursul, alegand litera. Asta daca va afla de forum si se va arata pe aici.
Ei bine pentru cei ce nu stiu jocul, am sa fac o mica introducere.
Se va alege o litera la intamplare la prima runda. Apoi incepand cu acea litera fiecare user ce vrea sa participe trebuie sa completeze o lista cu npc-uri, animale, locatii/orase s.a.m.d. din seria Gothic care sa inceapa cu litera aleasa la inceput.
Exemplu:
Litera aleasa: A
Oras: Ardea
Nume: Andre
Animal: ...
Fiecare runda va dura 30 de minute, iar litera urmatoare va fi aleasa de castigator.
Fiecare nume/oras.. corect scris va fi punctat cu 10 puncte. Daca raspunsul se va gasi si la alt concurent, raspunsul va fi punctat cu 5 puncte. Daca nu raspundeti la o categorie, nu veti fi punctat la respectiva.
Primul care ajunge la 500 de puncte este declarat castigatorul.
Categorii:
Oras:
Shadow:
Mercenar:
Paladin:
Magician:
Slujitor al lui Sleeper:
Simplu cetatean:
Animal:
Obiect gothic:
Daca aveti intrebari/sugestii, va rog sa le puneti acum. Zamolxis va incepe concursul, alegand litera. Asta daca va afla de forum si se va arata pe aici.