Timpul ramane la 30 de minute. Este un joc... atat timp cat nu o sa bata la ochi google-itul si atat timp cat sunt gothicieni buni care ii pot bate pe ceilalti fara google, eu sunt multumit.
Mai modific ceva. Jocul va avea loc din 2 in 2 ore, ci nu la ora fixa. Daca nu este postata litera pana in acest interval, nu e nimic, se va posta cand va dori userul, pana la o limita maximum de 8 ore de la sfarsitul rundei (moderatorul se va ocupa daca nu e postata).
Cam atat am vrut sa spun. La ora 14:00, incepem prima runda. Runda se incheie la 14:30.
Litera: M
Categorii:
Oras:
Shadow:
Mercenar/bandit:
Paladin/Militia:
Magician:
Slujitor al lui Sleeper:
Simplu cetatean:
Animal:
Obiect gothic:
Start
Oras: Montera
Shadow: -
Mercenar: Mordrag
Paladin/Militia: Marcos
Magician: Milten
Slujitor al lui Sleeper: -
Simplu cetatean: -
Animal: Meatbug
Item gothic: Molerat's fat
Fiind prima runda, aceasta va dura pana la ora 20:00 pentru a se face cunoscuta userilor.
Mai modific ceva. Jocul va avea loc din 2 in 2 ore, ci nu la ora fixa. Daca nu este postata litera pana in acest interval, nu e nimic, se va posta cand va dori userul, pana la o limita maximum de 8 ore de la sfarsitul rundei (moderatorul se va ocupa daca nu e postata).
Cam atat am vrut sa spun. La ora 14:00, incepem prima runda. Runda se incheie la 14:30.
Litera: M
Categorii:
Oras:
Shadow:
Mercenar/bandit:
Paladin/Militia:
Magician:
Slujitor al lui Sleeper:
Simplu cetatean:
Animal:
Obiect gothic:
Start
Oras: Montera
Shadow: -
Mercenar: Mordrag
Paladin/Militia: Marcos
Magician: Milten
Slujitor al lui Sleeper: -
Simplu cetatean: -
Animal: Meatbug
Item gothic: Molerat's fat
Fiind prima runda, aceasta va dura pana la ora 20:00 pentru a se face cunoscuta userilor.