(07-19-2012, 12:00 AM)Warhell Wrote: Pai jucand pe easy nu e asa mare stres..
E cam aceeasi poveste. Pe normal sau pe hard mi s-au parut luptele mai lungi. Si pe easy se anexeaza tari si se revolta cetatile asediate. Cel mai aiurea e cand raman trupele fara provizii si incepe sa se "subtieze" armata. Sau cand te trezesti ca fostul aliat a facut o coalitie cu actualul dusman impotriva ta. Daca ai observat in imagine, am 100% simpatie cu Rusia si Austria, dar am comasat pe granite trupe permanente pentru ca nu stii niciodata de unde sare iepurele . Bineanteles ca la momentul oportun trupele care acum pazesc granita vor constitui primul val de "opresiune" impotriva "aliatilor". "A la vie, comme a la vie, et a la guerre, comme a la guerre!", vorba frantuzului .
Cu foarte mici exceptii, castig toate bataliile dificile. Daca esti atent vei observa ca prezenta artileriei inamice determina gradul de dificultate al bataliei. E putin exagerat. Cea mai buna arma impotriva artileriei e cavaleria usoara. De asemenea, prezenta infanteriei de elita precum si a cavaleriei grele influenteaza dificultatea luptei. Cae mai eficace arma impotriva lor e tot cavaleria usoara . Incearca. Singurele probleme ale husarilor sunt cladirile si formatiunile de infanterie dispuse" in careu". In rest sunt zeii razboiului . De exemplu, am cucerit Balcanii, nordul Africii si Portugalia cu trei armate alcatuite numai din cavalerie usoara intarite si reamprospatate de-a lungul campaniei cu unitati noi si unitati refacute in spitale militare.