(08-01-2012, 07:55 PM)old nick Wrote: -Terente- imi place ca pune suflet in tot ce face, e imima forumului; nu-mi place ca uneori nu se tine de cuvant
Recunosc. Dar ciudat e ca in viata de zi cu zi, nu cred ca e vreun om care sa zica ca nu am facut ceea ce am promis. Cateodata merg chiar si prea departe doar pentru a tine cont de promisiunea facuta. Nu pot sa trec peste promisiuni pe care nu le duc la bun sfarsit.
Pe forum... na'.. am ajuns sa fac si astfel de lucruri. Dar timpul a cauzat asta. Pe la inceputurile mele pe wog, ma tineam de tot ce promiteam, aveam mai multa ambitie. Dar timpul e devastator, dupa cum bine cunosti.
Si sa incep si eu sa-mi zic parerea despre voi. ~!preiau lista de la oldnicu'.
-Roby- un tip cu care am ajuns sa discut destul de mult, atat pe forum cat si in afara lui. Stie multe despre mine si eu stiu cateva despre el. Nu-mi place sa dau sfaturi, dar ce a zis si oldnick, zic si eu. Mai multa duritate, bunule samaritean.
-Oldnick- nu am ce sa spun. Am mai spus de atatea ori ce cred despre tine. Toate bune si frumoase. Ca de fiecare data cand spuneai ceva in sugestii pentru forum, care oarecum ma legau si pe mine, ma indispuneau putin pe moment, din mai multe motive, dar dreptatea era de partea ta. De cele mai multe ori.
-Radu- un om cu care n-am prea apucat sa vorbesc si sa-l cunosc. Relatia dintre noi a fost strict profesionala.
-Carnage- un moderator harnic, indragostit, pe care de asemenea nu prea am apucat sa-l cunosc.
-Kristi- tot respectul meu. Un user care a sustinut forumul din toate punctele de vedere. M-a sustinut si pe mine. Un om care tine si isi apara principiile. Din nou, tot respectul meu.
-Warhell- hmhmh. ~devil face~ : un cineva care m-a dus putin pe pragul nervozitatii, care mi-a pus rabdarea la test, care a incercat sa intoarca lumea impotriva mea, ca intr-un razboi. In acelasi timp, m-a impresionat prin pasiune, prin sustinerea principiilor lui, oricare ar fi acelea. Un membru ce tine la wog. De-a lungul timpul l-am ignorat, l-am felicitat, l-am jignit indirect.
-Hegan- un tanar care ne-a rasturnat toate asteptarile noastre la povestea rpg si care ne-a surprins prin maturitate in acea poveste. Il respect enorm si nu-i vad nici un defect.
-Zamolxis- nu prea stiu multe despre Zamolxis. Am impresia ca de multe ori se ascunde. Nu stiu daca mi se pare mie, sau chiar asa e. Si am avut ceva discutii cu el.
-George- un om cu care ma inteleg bine... atunci cand am ocazia sa vorbesc cu el. Am impresia ca intelege ce vreau eu sa zic mai bine decat oricine de pe forumul asta. Un om care cunoaste sintagma de muzica buna si care mi-a facut cunostiinta virtuala cu Bob Marley.
-Bogdan- atitudine foarte eleganta, la fel cum a spus si oldnick. M-am inteles ok cu el. Cand am mai vb de cateva ori cu el, cred ca nu prea mi-a inteles glumele si le lua la inceput ca pe ironii. Asta cred ca a tinut mai mult de mentalitatea amandurora, care a dus la discutii care nu erau chiar 100% relaxate. Dar asta a fost la inceput. Acum ma intelege.
-Soul- vrea actiune... ii plac razboaiele micute. Cred ca-i place pe aici. Mai mult nu stiu despre el.
-Ionuţ- de ce l-am lasat ultimul pe Ionut? ... Ultimul dar nu cel din urma. Un user relativ nou, care a inceput in forta. Imaginatie, forta de munca... un inceput foarte bun. M-a aparat si pe mine in fata vulpoilor de pe wog.
Revin cu edit daca am uitat pe cineva.
-Vlad- (aka Bv05)... L-am uitat. Un user foarte ok, un brasovean de-al meu. Si ce poti sa vrei mai mult decat atitudinea unui ardelean ca mine. Cea mai smechera atitudine.