Ma bag si eu:
Defecte:
neserios cateodata, de multe ori cand incep un lucru ma codesc sau nu-l termin
Calitati:
prietenos, iubitor, pun pasiune in ceea ce-mi place sa fac, sportiv
Despre ceilalti:
-Roby- serios as putea spune, activ pe forum, un bun ajutor
-Terente- un om matur care mi-a fost de un mare ajutor in traducerea Gothic 3, foarte serios si ordonat cu idei originale
-Raducu-un tip amorezat ca si mine banuiesc
ordonat si el, nu prea activ in ultima perioada, este un admin priceput
-Oldnick- barbat in toat firea, stie sa se afirme si isi prezinta opiniile fara de frica parerilor contradictorii, serios si ajuta foarte mult comunitatea prin sugestiile lui
-Kristi- un tip foarte religios :d , a ajutat foarte mult si comunitatea de altfel, ii place sa se implice in activitati
-Warhell- tu esti un om care atunci care are ceva de zis zice si ai si opinii puternice, foarte activ pe forum :d heil warhell
-Hegan- un pusti indragostit de gothic
e interesant ca iti place as de mult istoria si ai cu cine vorbi despre asta pe forum, if you know what i mean 
-George- scurt si la obiect, iti place sa te implici
-soul of darkness- pasionat de razboaie, de istorie la fel ca si warhell si hegan
-Ionut- fiind user nou nu prea am apucat sa te cunosc dar pot sa spun ca te tii de treaba
Defecte:
neserios cateodata, de multe ori cand incep un lucru ma codesc sau nu-l termin
Calitati:
prietenos, iubitor, pun pasiune in ceea ce-mi place sa fac, sportiv
Despre ceilalti:
-Roby- serios as putea spune, activ pe forum, un bun ajutor
-Terente- un om matur care mi-a fost de un mare ajutor in traducerea Gothic 3, foarte serios si ordonat cu idei originale
-Raducu-un tip amorezat ca si mine banuiesc

-Oldnick- barbat in toat firea, stie sa se afirme si isi prezinta opiniile fara de frica parerilor contradictorii, serios si ajuta foarte mult comunitatea prin sugestiile lui
-Kristi- un tip foarte religios :d , a ajutat foarte mult si comunitatea de altfel, ii place sa se implice in activitati
-Warhell- tu esti un om care atunci care are ceva de zis zice si ai si opinii puternice, foarte activ pe forum :d heil warhell

-Hegan- un pusti indragostit de gothic

-George- scurt si la obiect, iti place sa te implici

-soul of darkness- pasionat de razboaie, de istorie la fel ca si warhell si hegan
-Ionut- fiind user nou nu prea am apucat sa te cunosc dar pot sa spun ca te tii de treaba
![[Image: 242idki.png]](http://i56.tinypic.com/242idki.png)