09-14-2012, 10:28 PM
(09-14-2012, 10:10 PM)Warhell Wrote: Traducere de 2 lei? Măcar ai încercat-o?
Răsfăţat şi demagog? Hmmm...daca aş fi fost aşa nu am fi încercat ÎMPREUNĂ să ne implicăm în Imperial Glory.
Şi un moft? Ha! Habar n-ai nimic despre mine...ţi-ai făcut părerea asta la mişto după scandalul din colţul meu. Sunt foarte sigur de asta. Era un topic prin By Campfire..n-ai spus nimic rău...gata, spui acum? Să fim serioşi...
Sunt cu toate de acord ca Roby să fie noul moderator, nu am nici o obiecţie, merită postul mai mult ca oricine...dar tu nu ai de unde să şti asta.
@Ionuţ: Care vechime? Ai contul deschis de mult, dar activitatea o ai de circa o lună, două.
Am incercat tot timpul sa te determin sa ai o atitudine corecta fata de ceilalti, si o vreme am crezut ca am reusit. N-o sa fii moderator, deci n-o sa stiu niciodata daca ma insel sau nu in legatura cu abilitatile tale in domeniul asta . Am vazut traducerea si e jenanta. Fraze intregi netraduse sau traduse ca pe google. TI-am spus cu mult timp in urma ca daca as fi in staff te-as alunga pentru "imprastiere ideilor nefericite". Ideea de rasfat si demagogie n-are nicio legatura cu imperial glory. Acolo am cooperat si puteam sa cooperam in continuare. Am sperat mereu ca o sa intelegi care ar trebui sa fie scopul acestui forum, dar m-am inselat. Rau de tot. Se pare ca nici eu nu stiu precis care e scopul. Intr-adevar, sunt multe lucruri despre care nu stiu mai nimic...Dar, spre deosebire de tine, eu recunosc asta. Si spuneai ca mi-ai dat ignore...de ce te cobori sa-mi raspunzi?
Si deja il judeci pe Ionut care a facut pe forum in 2 luni mai mult decat ai facut tu intr-un an. Si cu el m-am certat, dar a demonstrat ce poate sa faca, spre deosebire de tine care ai irosit toate ocaziile.