09-14-2012, 11:11 PM
(09-14-2012, 11:01 PM)old nick Wrote:(09-14-2012, 10:41 PM)Warhell Wrote: @old nick: Oh da? E jenantă? Dacă era jenantă, cei 34 de oameni care au descărcat-o într-un timp atât de scurt s-ar fi plâns, chiar am cerut s-o facă...NIMIC!
Poate n-ai văzut ultima versiune...asta e problema ta.
Daca ultima versiune e mai buna nu e meritul tau ci al celor care au corectat-o. Oricum, traducerea unui joc de genul asta, pe forumul wog, precum si privilegierea ta pentru asa ceva este un scuipat in ochii celor care inca mai traduc Risen, sau daca nu pentru ei, atunci doar pentru mine. Daca se vrea transformarea forumului intr-un circ ieftin, nu e problema mea. Insist doar ca umilele mele contributii la universul gothic sa nu apara langa traducerea gta3. Atat. Vreti gta? Luati gta! Vreti hitler? Poftiti hitler!
Aş fi preferat să continuăm discuţia asta în privat. Privilegierea crezi că a urmat doar din cauza traducerii? Înainte să se ia din nou totul de la 0 am făcut foarte multe pentru acest forum, chiar şi după..şi prezenţa pe forum..dar eu renunţ la discuţia asta, o continuăm pe privat dacă tu doreşti.
Sup