09-15-2012, 12:05 AM
(09-14-2012, 11:48 PM)Warhell Wrote: Eram sigur că nu o să te opreşti, că îţi place zarva.
Probabil n-ai verificat nici wiki-ul..? Aşa-i? Aducerea lui Cloaked...? Eu l-am convins să facă walktrough-ul..el a făcut după asta publicitate forumului şi a populat serverul nostru. Vezi doar partea rea, care nici ea nu prea mai există având în vedere că n-am mai postat nimic ce are legătură cu Hitler, şi când am postat a fost doar din voinţa ta.
Aşa îţi place ţie...să faci praf pe oricine vrei, văzând doar părţile rele. Mno nu-i nimic...
Ce vrei sa spui cu wiki? Cu asta te falesti? Si cu aducerea lui Cloaked?
Daca faceai tu walkthrough mai ziceam...Serverul "nostru" spui? Nu cumva e meritul lui Ionut si ar trebui sa spui "serverul lui"? Cum nu ai postat? Ai 100 de pagini numite "viata unui nazist" in care terfelesti toate natiile pamantului mai putin germanii fascisti si ridici in slavi criminali de razboi recunoscuti de lumea intreaga, nu neaparat de mine. Nu te fac eu praf, eu decat iti spun verde-n fata ca esti praf deja. Fa ceva deosebit care sa fie 100% creatia ta si inchide-mi gura. Am vazut si am apreciat partile tale bune, cand mi le-ai aratat. A fost alegerea ta sa arati mai mult partile rele, si te-am prevenit ca nu faci bine. Eu decat latru, din pacate. Stafful putea sa te muste dar n-a facut-o, nu stiu de ce si nu ma intereseaza. Vad ca nici ceilalti useri nu zic nimic, asa ca o las si eu balta. Nu ai facut nimic ca sa meriti sa fii privilegiat sau moderator pe forumul asta, si sper sa ti-o spuna verde-n fata si altii.