09-15-2012, 12:47 AM
(09-15-2012, 12:18 AM)Warhell Wrote: Eu nu pot face un walktrough pentru că nu-mi permite PC-ul. Şi serverul nu e al nostru? Al comunităţii noastre? Corectează-mă Ionuţ dacă greşesc.
Loveşti peste tot aşai? Nu-ţi lipseşte nimic..dă'i să fie peste tot. Dar tu uiţi că ai fost implicat în 90% din certurile de pe forumul ăsta, mereu ai ceva de comentat. Te-ai certat cu mine de vreo 3 sau 2 ori, cu băiatul ăla de pe cealaltă comunitate, cu Bogdan, cu Ionuţ..şi lista poate continua..probabil o să mi-o ceri pe toată ca să te scoţi, dar şti prea bine.
Uiţi şi faptul că m-ai votat în celălalt thread? Da..tu uiţi totul.
GTA 3 nu e 100%? Cu excepţia corectării unde m-a ajutat mult şi tata? Pe ceilalţi (excluzând Ionuţ) i-am pus pentru că m-au ajutat cu nişte expresii..
Oricum, dacă eu nu merit privilegierea, Radu nu mi-ar fi dat-o de două ori. Sau uiţi regulamentul? Decizile staff-ului nu se contestează? Tu te-ai scăpat pe ea de regulă pe tot parcursul tău pe forumul ăsta.
Nu ai niciun merit pentru server. Da, m-am certat de fiecare data cand am avut ceva de spus. Si am recunoscut de fiecare data cand am gresit. Chiar si in cazul tau. Te-am votat pe celalalt thread dupa ce mi-ai promis ca termini cu hitler, aminteste-ti. M-am certat si cu Bogdan cand a vorbit despre homosexualitate si apoi i-am spus pe fata ce cred despre parteneriatul ala. Ulterior am recunoscut ca imi place atitudinea lui, ceea ce nu inseamna ca nu m-as certa iar pe tema homosexualitatii. M-am certat si cu Ionut si acolo trebuia sa intervina stafful pentru ca era vorba despre proiectul meu.M-am certat si cu stafful cand am crezut ca ia decizii gresite si ma cert cu oricine de cate ori cred eu ca asa trebuie. Ma certam si mai mult daca nu-mi intrerupeam activitatea de cateva ori.
Regulamentul despre care vorbesti nu s-a aplicat niciodata. Daca se aplica, eu nu mai eram acum aici, dar nici tu, cu siguranta. Nu cunosc detalii, dar Radu a facut o mare greseala cand te-a promovat pentru un fleac in timp ce astepta ca altii sa termine proiectul traducerii Risen.
Chiar faptul ca Radu te-a promovat de doua ori mi-a demonstrat ca forumul nu mai merita atentia mea. Acum, vazand ca te sustine si Kristi, sunt constient ca latru tot de-a surda, dar nu mai conteaza. Astept sa te vad promovat admin pentru traducerea super mario sau tetris. Si sunt curios, dupa asemenea exemplu, cine o sa mai piarda timpul traducand sau "modificand" seria gothic.