10-21-2012, 11:34 AM
(10-20-2012, 11:19 PM)Warhell Wrote: Radiografie?
Cu radiografia nu cred ca e posibil sa se vada culoarea din interior, desi as putea sa gresesc. Dar sunt multumit ca in sfarsit ai zis ceva.

(10-20-2012, 11:38 PM)Zamolxis1 Wrote: Kristi...ia fa o vizita in nenorocita ta de bucatarie, ia un cutit si fa un neneorocit de patrat intr-o leguma, fruct, pepene, hartie igienica etc. Si uita-te sa vezi ce se intampla. O minune, poti vedea inauntru...oau, dar ce se vede? Acest interior de pepene...nu am mai vazut asa ceva, e ceva neobisnuit, are culoarea rosie...serios? Dar parca nu putea fi demonstrat acest lucru ca asa a spus Kristi...
Deci daca esti asa curios in aflarea culorii unui pepene du-te frate ia un cutit, topor, tarnacop, drujba, Ak-47, bata de baseball, ciocan, fierastrau, bonfaiar, surubelnita etc. si fa o gaura intr-un pepene si observa minunea, despre care ai spus 3 pagini ca nu poate fi demonstrata...poate ma enervezi si postez si un video, cred ca mai am un pepene pe undeva.
*clears throat* Ai uitat un singur detaliu. Coaja pepenelui nu trebuie sa fie penetrata/rupta/taiata/gaurita . Reformuleaza-ti parerea tinand in minte amanuntul asta esential.