10-22-2012, 08:31 PM
(10-22-2012, 08:08 PM)Warhell Wrote: am întrebat şi familia, toţi au râs de ipoteza ta......ce pot să mai zic?
Exista posibilitatea ca sa nu fi pus intrebarea corecta, ci sa o modifici tu putin cu propria ta opinie.
(10-22-2012, 08:10 PM)Zamolxis1 Wrote: Mda...tipic lui Kristi...cand se vede pe marginea prapastiei inventeaza ceva ca sa se scoata.
Cititi cu atentie: Inca de la inceput, mutatiile genetice sau inlocuirea pepenului cu un obiect era de la sine inteles. Eu am cerut sa imi da-ti o modalitate prin care poti vedea culoarea unui fruct/obiect fara a distruge suprafata (am ales pepenele initial asa aiurea; repet: nu pe acest pepene era bazata ideea ci pe orice obiect; repet iarasi: pepenele era doar un exemplu (se intelegea chestia asta inca de la inceput, daor ca voi neavand argumente suficient de bune va-ti gandit sa uitati intentionat amanuntul asta care putea pune capat discutiei imediat dupa ce a inceput), astfel pepenele putea fi inlocuit cu orice alt obiect)
(10-22-2012, 08:10 PM)Zamolxis1 Wrote: Nu isi mai are rost discutia.
Imi pare bine ca in sfarsit ti-ai dat seama.
(10-22-2012, 08:17 PM)Warhell Wrote: Culmea e faptul că toţi spunem că discuţia e penibilă şi nu îşi are rostul...dar totuşi o continuăm.
Eu nu pot continua discutia de unu singur, e o discutie patetica recunosc, dar ce sa facem...