Plus pana si pe Wog.com la Magi ii scris un bug ... adica sa fim seriosi 500 dmg la StormOfFire/FurtunaDeFlacari(Furtuna da Flacari) si numa 150 dmg la RainOfFire/PloaieDeFlacari
Daca ne luam dupa cum ii facut scriptu ar fi trebuit sa fie pe incarcare si nu pe mp adica numa 150 dmg max.
Ce so grabit istia de la gothic sa-l lanseze offf.
Nici mirare de ce toti care o jucat cu Magician nu gaseau folositoare RainOfFire/PloaieDeFlacari.
Daca ne luam dupa cum ii facut scriptu ar fi trebuit sa fie pe incarcare si nu pe mp adica numa 150 dmg max.
Ce so grabit istia de la gothic sa-l lanseze offf.
Nici mirare de ce toti care o jucat cu Magician nu gaseau folositoare RainOfFire/PloaieDeFlacari.
(11-06-2012, 07:08 PM)old nick Wrote:Ai incercat macar sau numa asa de vrajeala faci misto de mine ... macar sa nu pierd vremea pe forumu ista .. ca deja mi se pare aiurea(11-06-2012, 06:46 PM)Kayane Wrote:(11-06-2012, 01:40 PM)old nick Wrote: si nu are nevoie de reparatiile tale.Asa la misto ... la scripturi nu le trebe reparati .. is niste fisiere, ele nu stiu ca is buguite si nu cred ca le pasa
Cred ca si tu esti putin buguit, nu stii ca esti buguit si nici nu cred ca-ti pasa...si am scris deja prea mult...