Eu nu merit titlul de administrator. Va rog sa nu mai insistati pe tema asta. Daca ne luam dupa trecut, am face o mare prostie, deoarece acum tot ce conteaza este prezentul si viitorul. Si eu unul, sincer, nu ma vad conducand aceasta comunitate. Kristi si Radu in era lui s-au ocupat excelent de forum si ar fi ok si din partea voastra sa-i respectati putin mai mult. Daca nu ar fi fost ei, multi dintr-o noi nu mai eram aici.
@Bogdan, niciodata nu te-as considera nesimtit. Ma refeream la acea masca doar pentru senzatia mea ca s-a dus acea eleganta. Acum insa a revenit. Nu din cauza ca ai zis lucruri bune... pur si simplu e eleganta acolo.
@Warhell, cine sa fie masca? Eu vorbeam despre un om care mi se parea ca poarta o masca, nu despre o masca. Si lasand ironia... o las. Tu lasa vorbele fara sens.
@Bogdan, niciodata nu te-as considera nesimtit. Ma refeream la acea masca doar pentru senzatia mea ca s-a dus acea eleganta. Acum insa a revenit. Nu din cauza ca ai zis lucruri bune... pur si simplu e eleganta acolo.
@Warhell, cine sa fie masca? Eu vorbeam despre un om care mi se parea ca poarta o masca, nu despre o masca. Si lasand ironia... o las. Tu lasa vorbele fara sens.