(12-26-2012, 12:40 PM)ShaKeS Wrote:(12-26-2012, 11:38 AM)old nick Wrote: Serverul e online. Pentru ultima data.
De ce pentru ultima dată?
Pentru ca nu intra userii sa joace, il tin deschis degeaba.
Server closed.
In legatura cu discutiile de la sugestii pentru forum, pot sa spun ca am incercat si eu sa instalez noul gmp dar n-am reusit sa ma loghez nicicum. Lasand la o parte acest amanunt cauzat de nepriceperea mea, cred ca atata timp cat nu se rezolva problemele de sincronizare, toti jucatorii vor beneficia de aceleasi obiecte, ceea ce ar fi destul de monoton. Desigur, in conditiile in care s-ar conecta mai multi . Spre exemplu azi s-a conectat decat Shakes.
Am incercat sa diversific putin actiunea ascunzand obiectele pe harta astfel incat sa fie mai greu de gasit. Daca nici un zen cu plante, potiuni, arme si armuri nu incanta pe nimeni, ce-ar putea aduce in plus optiunea de logare? Oricum, nu mai insist pentru mutare, desi statea mai bine in zona mini-jocuri gothice, dar din punctul meu de vedere e un capitol incheiat. Vorba lui Terente, e nasol sa vezi ca te agiti degeaba. Ma voi axa doar pe modding, daca altcineva vrea sa se ocupe de multiplayer, e liber s-o faca.