Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Operation Flashpoint: Cold War Crisis
Deci expansiunea Resistence E SUPEEEER !!! !!!

E primul în joc shooter în care am putut să îmi aleg soarta !! Grin

Victor Troski, un veteran de război care a luptat cu sovieticii în diferite războaie din '50 până în '83.
Da, acţiunea se petrece cu 2 ani înainte de invazia lui Guba pe Everon şi Malden.

În Republica în care s-a aşezat ca să găsească pacea .. a găsit război. Îmi pare rău, dar chiar n-am menţinut numele republicii. Ştiu că e tot o insulă.
Expansiunea începe incredibil de simplu. Victor este luat de un prieten cu maşina şi dus pâna într-un oraş, de unde îşi ia motocicleta care a fost reparată şi merge la birou. Pe drum, la o benzinărie aude că sovieticii au debarcat.
Mai târziu, când ajunge la birou (Am distrus motocilceta de vreo 5 ori până acolo .. n-am mai dat de atâtea ori load la prima misiune Haha) alfă că sovieticii atacă, iar preşedintele este obligat să cedeze (tot la radio), aşa că pleacă la casa lui, unde mai târziu este căutat de 2 prieteni de-ai lui care s-au alăturat rezistenţei. Ei l-au invitat, dar a refuzat. Nu vrea să mai fie implicat.
A doua zi alţi prieteni vin la el, dar ce să vezi ? Un soldat al rezistenţei vine din pădure rănit, iar sovieticii după el. Prietenii îl ascund la el în casă fără acordul lui Victor.
Sovieticii ajung şi îi pun în linie pe civili. Văzând că nimeni nu cooperează, vine şi Guba şi execută pe unul dintre ei, apoi pleacă şi spune ca în fiecare minut să execute câte unul.
Aici, ai două alegeri. Îl trădezi pe partizan sau fugi în spatele casei ca să îţi iei arma (una slabă).
Evident că nu m-am dus cu sovieticii aşa că am fugit şi am luat arma, dar toţi amicii mei au fost executaţi, iar eu n-am apucat să îi omor pe toţi ruşii, aşa că am fugit, dar pe deal m-au împuşcat în picior şi am căzut la pământ. Deci efectiv personajul nu s-a mai putut ridica. A trebuit să merg tărâş. :X
Mi-a plăcut enorm, dar n-aveam nici o şansă să ajung la baza rezistenţei, aşa că m-am gândit .. ia să văd, ce-mi fac sovieticii dacă îi ajut? Grin
Aşa că am dat restart şi am trădat partizanul.
Sovieticii m-au luat la baza lor unde Guba m-a felicitat, dar mi-a dat o misiune. Să mă integrez în baza rezistenţei şi să ofer coordonatele lor.
Am făcut şi asta, sovieticii au distrus rezistenţa, dar eu n-am primit un cadou, ci am fost executat. Haha E tipic sovietic, şi mi-a plăcut asta. Ar fi fost chiar penibil, aşa cum zicea Guba, "Şi-a trădat cei mai buni prieteni, de ce să am încredere în el?". Realist, bravo ! Smile
Menţionez că şi atunci când am ajuns în baza lor am avut decizia de a spune adevărul rezistenţei, dar am zis să merg tot cu sovieticii. Haha
Şi am făcut 2 poze .. o maşină ce seamănă cu Dacia noastră. Şi în interior şi în exterior .. dar nu sunt sigur :-?.
[Image: 35bz87m.jpg]
[Image: s5z9zq.jpg]

Iubesc Cehia ! :X Haha
replyReply

Messages In This Thread
RE: Operation Flashpoint: Cold War Crisis - by Warhell - 12-30-2012, 10:09 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)