Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WW2 Games
[Image: attack_on_pearl_harbor2.jpg?w=216]

Astazi, dupa o mica curatenie la cd-uri am dat peste jocul Atack on Pearl Harbour, un joc foarte misto, de gen simulator cu avioane. Desi nu sunt un cunoscator mie mi s-a parut destul de realist ca joc, prin toate informatiile care ti le ofera despre avion si cum se comporta acesta cand zboara in general.
Desigur asa cum ne asteptam cu totii, avem doua tipuri de campanii, cea cu japonezii si cea cu americanii. Fiecare dintre ele prezentandu-ne copii fidele a avioanelor cu care erau armate cele doua tari in acea perioada.
Am de gand cand am timp sa trec mai mult prin el...ca sa pot povesti mai multe.

[Image: 240px-Official_Saboteur_Game_Cover_Art.JPG]
Un alt joc destul de fain. La inceput esti un mecanic de masini de curse irlandez...care dupa cateeva intamplari ajunge sa faca parte din rezistenta francezilor antinazista. Imi place foarte mult ideea celor ce l-au facut ca teritoriile ocupate de nemtii sa fie colorate in alb si negru, doar steagurile naziste, franceze si iluminarile publice sa fie colorate. Treaba ta este sa eliberezi zone din Paris, acestea dupa ce sunt eliberate se coloreaza aratandu-ti astfel ca ai cucerit-o.
E un lucru ce nu e asa de fain si-anume faptul ca in tot jocul faci pe spionul care omoara pe toata lumea. Si acest rol nu e pe gustul meu. Sincer mi-a placut mult brothers in arms, pentru ca nu numai am dupa mine niste soldatii, dar ii pot si plasa pe unde vreau. Insa aici nu ai nici soldati si prea faci pe Arnold Swarzeneger in filmul Commando.

Voi veni cu mai multe mai pe seara.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply

Messages In This Thread
WW2 Games - by Warhell - 01-26-2013, 10:12 PM
RE: WW2 Games - by Zamolxis1 - 01-27-2013, 01:37 PM
RE: WW2 Games - by Zamolxis1 - 04-11-2013, 02:14 PM
RE: Discuţii Zilnice 9 - by Warhell - 04-08-2013, 07:42 PM
RE: Discuţii Zilnice 9 - by Zamolxis1 - 04-08-2013, 08:52 PM
RE: Discuţii Zilnice 9 - by Warhell - 04-08-2013, 09:04 PM