01-27-2013, 05:20 PM
(01-27-2013, 04:39 PM)GothicFanForever Wrote: 1. La care am aflat raspunsul.
- Tabara aceea de hoti aflata in colonie, izolata de lume si care nu este inclusa sau mentionata in nici un quest. Ei ataca pe oricine si nu gaseam nici o logica a lor.
Dupa un timp am aflat ca cei care au facut jocul planuiau sa-i includa in joc, formand o a 4-a tabara, dar s-a renuntat la aceasta idee din nu stiu ce motive.
- Nici eu n-am stiut ce e cu tabara banditilor din Gothic 2, asta pana cand l-am vazut pe Dexter conducandu-i.
Quote:Inca am urmatoarele curiozitati:
- Ce cauta novicele ala in mijlocul mlastinii in baraca aia inconjurata de Swampsharks ? Haha
- Ce s-a intamplat cu Swamp Camp in Gothic 2? Presupunand ca tot ce era construit din lemn a fost distrus de dragoni oare ce s-a intamplat cu templul? Cred ca era mai interesant sa fii vazut niste ruine din Swamp Camp in Gothic2. Probabil as fi explorat imprejurarile foarte curios.
- Ce se intampla cu Bilgot dupa ce il ajuti sa scape din Valley of Mines? ( Gothic 2 )
- De ce au albit Angar si Vatras brusc in Gothic 3 ? Haha (joking)
1. Parca puteai sa-l iei dupa tine, nu? De altfel, nu stiu unde puteai sa-l duci sau ce sa-i faci.
2. Si mie mi-ar fi placut. Ce s-a intamplat cu templul doar Piranha stie.
3. Nu mai tin minte.
4. Toti au avut de suferit la aspectul fizic. Thorus a avut cea mai mare schimbare dupa mine.
Te-am lamurit de n-am mai putut.