sper ca se intelege cam asta era planul meu cel de acum 2-3 sapt.
in intro eroul are o viziune(intro de care ma voi ocupa cand va fi harta gata 90%) despre nush sfarsitul lumii sau ceva si il viseaza pe un mag RAEN(water mage) si trebuie sa se intalneasca cu el, la N-E de tabara, unde are turnul(?) sau ma rog casuta lui in padure, orice chestie mistica...
si d-aici in colo e planul storyline-ului"
dream>wake-up>main_quest_meet_raen_>trap?don't_go_alone_>make_team>eqipment>town>armourer_missing>go_to_mine>take_back_armourer_from_mine>>town_pillaged_by_goblins>no_food_left>hunting_forest(+1hunter)>secure_the_town(+2guard)>team_complete>kill_goblin_lord>town_secured>>>
>>>lurker_camp_in_swamp>>>>the_orc_patrol>>>[Meet Raen on the N-E cliff] >... si d-aci finalul epic
player: the chief of the camp
npc:
-raen-the mage
-noname-armourer
-noname-thehunter
-noname-guard1
-noname-guard2
-more_noname_non_important_npc-miners,other guards, few citizenz
*noname = ne trebuie nume pentru astia
uite ca s-a potrivit cu povestea mea. omu se trezeste oricum in casa lui dintr-o zona mai aparte, chiar prin padure unde imi imaginez ca va fi. si va fi inconjurat de femei pentru ca e leaderul orasului.
edit3:
procesati harta acum ))
1 start game, casa eroului
2 orasul, micutz mai degraba tabara
3 mina orasului
4 hunting grounds
5 goblin camp/cave
6 the swamp/lurker camp
7 orc patrol
8 Raen the water mage
in intro eroul are o viziune(intro de care ma voi ocupa cand va fi harta gata 90%) despre nush sfarsitul lumii sau ceva si il viseaza pe un mag RAEN(water mage) si trebuie sa se intalneasca cu el, la N-E de tabara, unde are turnul(?) sau ma rog casuta lui in padure, orice chestie mistica...
si d-aici in colo e planul storyline-ului"
dream>wake-up>main_quest_meet_raen_>trap?don't_go_alone_>make_team>eqipment>town>armourer_missing>go_to_mine>take_back_armourer_from_mine>>town_pillaged_by_goblins>no_food_left>hunting_forest(+1hunter)>secure_the_town(+2guard)>team_complete>kill_goblin_lord>town_secured>>>
>>>lurker_camp_in_swamp>>>>the_orc_patrol>>>[Meet Raen on the N-E cliff] >... si d-aci finalul epic
player: the chief of the camp
npc:
-raen-the mage
-noname-armourer
-noname-thehunter
-noname-guard1
-noname-guard2
-more_noname_non_important_npc-miners,other guards, few citizenz
*noname = ne trebuie nume pentru astia
(03-02-2013, 06:52 PM)Terente Wrote:(03-02-2013, 06:26 PM)ThePaladinHero Wrote: Pana la urma modul va fi pentru gothic 2 nu?
Da.
Deci, eu ma gandeam asa. Eroul nostru sa inceapa pe un pat, spre exemplu. Iar in jurul camerei/locului/padurii in care se afla acest pat, sa inseram 5-6 femei care sa faca diverse activitati. Pot sa danseze, pot sa faca ceva serios etc.
uite ca s-a potrivit cu povestea mea. omu se trezeste oricum in casa lui dintr-o zona mai aparte, chiar prin padure unde imi imaginez ca va fi. si va fi inconjurat de femei pentru ca e leaderul orasului.
edit3:
procesati harta acum ))
1 start game, casa eroului
2 orasul, micutz mai degraba tabara
3 mina orasului
4 hunting grounds
5 goblin camp/cave
6 the swamp/lurker camp
7 orc patrol
8 Raen the water mage