03-04-2013, 12:07 AM
bun hai sa ne organizam un pic.
Terente am nevoie de tine!
1. Caţi membri suntem si care suntem?
2. Ce imi trebuie pt a modifica g2.
Am instalat g2notr pâna acum...si cam atat.
3. In ce limba facem mod-ul?
4. Maine am liber de la job, o sa las let's playul deoparte si as vrea sa arunc o privire pe scripturi,dialoguri,misiuni,etc... si pe diakreion. Dc nu sa creez npc principal(eroul) si pe Raen. :p
5. Ramane povestea mea? Daca da, vreau sa o asez pe foaie cap-coada, cu locaţii detaliate,personaje,iteme,animale,misiuni si ce-o mai fi.
6. Daca aveti idei de nume pt restul personajelor astept pareri.
7. Cu mesha pt lume nush ce sa zic... avand in vedere ca povestea (si evoluţia ei) e facuta special pt harta asta.
8. Putem comunica si pe skype daca vreti sau yahoo mess prin conferinta sau ceva. Dar e greu sa ne prindem pe toti liber la un timp anume.
astept implicare si raspunsuri de la fiecare membru.
Terente am nevoie de tine!
1. Caţi membri suntem si care suntem?
2. Ce imi trebuie pt a modifica g2.
Am instalat g2notr pâna acum...si cam atat.
3. In ce limba facem mod-ul?
4. Maine am liber de la job, o sa las let's playul deoparte si as vrea sa arunc o privire pe scripturi,dialoguri,misiuni,etc... si pe diakreion. Dc nu sa creez npc principal(eroul) si pe Raen. :p
5. Ramane povestea mea? Daca da, vreau sa o asez pe foaie cap-coada, cu locaţii detaliate,personaje,iteme,animale,misiuni si ce-o mai fi.
6. Daca aveti idei de nume pt restul personajelor astept pareri.
7. Cu mesha pt lume nush ce sa zic... avand in vedere ca povestea (si evoluţia ei) e facuta special pt harta asta.
8. Putem comunica si pe skype daca vreti sau yahoo mess prin conferinta sau ceva. Dar e greu sa ne prindem pe toti liber la un timp anume.
astept implicare si raspunsuri de la fiecare membru.