Din cele cateva informatii pe care le am (nu am urmarit subiectul), patch-urile lansate pana acum nu au adus mari modificari; ba au eliminat un bug, ba au schimbat o textura at most. A fost parca si un patch fan-made care schimba unele elemente de gameplay (gen creatul de obiecte sau invatarea de abilitati care au fost modificate dupa modelul jocurilor precedente), dar cam atat. Oricum, nu cred ca se va baga nimeni sa faca un CSP si pentru Arcania, si pentru a aduce un nou feeling asta ar fi cam singura solutie.
Anyway, Arcania l-am jucat si eu extrem de putin si pentru ca nu era Gothic nu mi-a placut. La un moment dat o sa il reiau si o sa il joc pentru a-mi satisface complet curiozitatea. Ca mecanici de joc nu e foarte rau, dar in rest e exact ce nu ti-ai dori sa fie.
Anyway, Arcania l-am jucat si eu extrem de putin si pentru ca nu era Gothic nu mi-a placut. La un moment dat o sa il reiau si o sa il joc pentru a-mi satisface complet curiozitatea. Ca mecanici de joc nu e foarte rau, dar in rest e exact ce nu ti-ai dori sa fie.