03-27-2013, 11:14 PM
M-am gandit un pic la scopul forumului Arhiva si am realizat ca in momentul de fata nu prea il atingem. Cum vad eu, in arhiva ar trebui sa fie pastrate topicurile care nu mai sunt de actualitate, dar in asa fel incat sa poata fi accesate cat mai usor. Momentan insa, sub-forumul e un amalgam de topicuri inchise din toate zonele forumului, iar gasirea unui topic mai vechi e o intreprindere foarte complicata. Astfel, cred ca ar trebui sa organizam un pic toata treaba si sa facem arhiva sa fie arhiva, nu groapa de gunoi a forumului.
Ca sa facem asta ar fi nevoie de cateva sub-forumuri. Nu neaparat pentru fiecare sub-forum existent in celelalte parti ale forumului, dar macar cate unul pentru fiecare zona mare. Dupa mine, ideal ar fi ca Arhiva sa fie o copie in miniatura a celorlalte zone, dar in caz ca vi se pare prea mult, ar merge ceva de genul:
Ca sa facem asta ar fi nevoie de cateva sub-forumuri. Nu neaparat pentru fiecare sub-forum existent in celelalte parti ale forumului, dar macar cate unul pentru fiecare zona mare. Dupa mine, ideal ar fi ca Arhiva sa fie o copie in miniatura a celorlalte zone, dar in caz ca vi se pare prea mult, ar merge ceva de genul:
- Arhiva Gothic
- Arhiva Risen
- By the Campfire
- Players'b'us
- Altele