Am auzit o vorba pe la cei mai in varsta, care spunea ceva ce suna cam asa:
"O persoana nu are copilarie, daca nu are macar o problema in acel timp". Deci am facut acest thread pentru cei care au avut parte de intamplari amuzante in copilarie. Am sa incep eu!
Show Content
Poveste.Eram in clasa a 6-a, doi copii tocmai se mutasera aproape, amandoi de aceasi varsta cu mine. Intr-o zi, cei doi ne-au zis mie si prietenilor sa mergem cu ei in satul vecin unde era bunicul lor padurar(nu mai stiu de ce vroiau sa mergem), am plecat noi si am mers si tot am mers pana am ajuns, am urcat un deal unde erau numai copaci mici si cu ghimpi, mergeam linistiti, cand, deodata se aude un om care striga, "Coboara jos ca uitei", noi, curiosi ii intrebam pe cei doi daca era bunicul lor, nici nu au apucat bine sa raspunda si au luat-o la fuga zicand ca sunt familia lor era certata de ceva vreme cu el, noi fugeam pe jos si prin ghimpii aceia, iar padurarul era cu bicileta si avea pusca cu el.Ne-am dus pe langa baraj crezand ca nu ne vede. Am ajuns aproape de casa fericiti ca nu am patit nimic, unde ne-am intalnit cu un baiat mai mare ca noi, spunand ca ne cauta politia pentru nu stiu ce(facea misto de noi), am luat-o la fuga si nu am mai iesit afara vreo doua zile de frica.(Atunci nu mi se parea amuzant, acum da.)