08-01-2013, 10:27 PM
La scoala am fost cam cea mai a dracu clasa intr-o zi am agatat manca + scaunul unui coleg sus de perete (aveam agatatoare pt harti),am ramas odata blocatin in clasa(am pus guma sau plastelina la usa) si ca niste copii cuminti am inceput sa iesim pe geam am rupt usa de termopan a clasei in ultima zii de scoala din a 8 a am spart vre-o 2 geamuri termopan(nici dracu nu le-a platit parca) vara ne bateam cu apa si diriga ne-a pus sa spalam pe jos in toata scoala , intr-o iarna am alergat niste colege sa le frecam le scosese profa pe intrarea profilor dar le-a alergat pana la iesirea din sat am jucat football cu un glob pamantesc(scotch-ul e sfant), banci am rup destule sile lipeam cu guma ca sa nu vada diriga ca sunt rupte.... La liceu cam 50% dintre banci lipite cu gupa am scos/rupt sertarele dulapurilor si ne bagam acolo sa scapam de ore ne-am facut din niste bucati mari de carton fortareata,cu o aplicatie de S4 opream proiectorul la profi si ei credeau ca l-au stricat(fata lor era de nepretuit ) ne bateam intre noi si pe cei care intrau la noi in clasa cu aceleas cartoane,cei care au fost prinsi fumand au maturat toata curtea liceului dupa ore,am aruncat cu zapana in statia de autobuz din fata liceului si babele cred ca mai aveau putin si sunau la politie and MORE... nu imi amintesc acum toate prostiile pe care le-am facut....
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.