Dupa o zii plina de peripetii in cautarea pietrelor stramosiilor si eliberarea Normarului de sub stapanirea orcilor(cu putin mai mult ajutor) m-am indreptat spre Silden....si am inceput sa fac quest-uri pt reputatie... Se pare ca pedepsirea smanului implica si asasinarea sa...am recitit cu atentie ordinul si Grok imi sugereaza sa gasesc in silden pe cineva care il uraste ca sa ma ajute sa il scot din tabara pentru ca sa nu am probleme cu ceilalti orci....
Maine termin cu silden(cred) ma inarmez pana in dinti cu vraji,potiuni de transformare in demon(Xardas le face dar sunt cam scumpe...) si ma apuc sa anihilez orci din capitala si sa mai fac quest-uri pe acolo inainte sa il ucid pe Rege impreuna cu Lee(momentan nu ucid pe nimeni cand sunt sigur ca nu mai sunt quest-uri noi atunci incep sa apara cadavrele
)
Maine termin cu silden(cred) ma inarmez pana in dinti cu vraji,potiuni de transformare in demon(Xardas le face dar sunt cam scumpe...) si ma apuc sa anihilez orci din capitala si sa mai fac quest-uri pe acolo inainte sa il ucid pe Rege impreuna cu Lee(momentan nu ucid pe nimeni cand sunt sigur ca nu mai sunt quest-uri noi atunci incep sa apara cadavrele

Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.