O dovada a rp-ului care se face doar cu reguli stabilite dupa bunul plac al admin/liderului: am alergat jumatate de ora sa gasesc o sabie corespunzatoare nivelului meu din joc. Aveam niste haine de cetatean care imi conveneau. Nu-mi trebuie nici cele mai tari arme, nici armuri de boss ca sa inventez povesti rp pe server. O parte dintre jucatori ne-am refugiat la ferma lui Onar ca sa "facem rp" fara regulile liderilor din oras. Toate bune si frumoase pana aici. Ne-a urmat si Thorusus care e unul dintre admini si care a inceput bineanteles sa faca iar reguli. I-am spus in engleza ca nu voi sta cu ei si am plecat de la ferma. Dupa care adminul a hotarat sa-i faca pe toti fermieri, inclusiv pe mine. Asa ca m-am trezit imbracat in zdrente si cu o secera in loc de sabia pe care am "cules-o" din joc.
Pe scurt, inca o data a ales altcineva in locul meu cum sa-mi joc rolul. Daca voi numiti asta "rp" e treaba voastra, eu o sa joc altceva in alta parte.
Pe scurt, inca o data a ales altcineva in locul meu cum sa-mi joc rolul. Daca voi numiti asta "rp" e treaba voastra, eu o sa joc altceva in alta parte.