09-24-2013, 08:30 PM
(09-24-2013, 08:16 PM)Ducipal Wrote: Alta chestie,sunt chestii banale dar fatale.De unde aveti voi garantia ca biblia pe care o cititi e cea adevarata?In 2000 de ani multi smecheri au scris biblii si probabil ca multe au fost modificate de-a lungul anilor in cea originala+ ca sunt o gramada de biblii,intr-o vreme parca citisem ca fusese descoperita si una scrisa de Iuda.
Vrei sa spui ca sunt o gramada de versiuni, nu o gramada de biblii?
De unde stiu ca Biblia e adevarata? Numarul mare de profestii indeplinite, numarul mare de autori (majoritatea nu s-a intalnit niciodata; atunci de ce nu apare nicio contradictie in ea? De ce apar in ea lucruri stiintifice pe care oamenii de stiinta le-au descoperit cu mult timp dupa? etc...) apartinand unor diverse categorii sociale (de la regi la ciobani; a fost scrisa pe 3 continente) care au scris-o, durata de vreo 1500 de ani in care a fost scrisa...
(09-24-2013, 08:16 PM)Ducipal Wrote: Degeaba incerci tu Kristi sa te afirmi si dai explicatii ca oricum nu o sa-i schimbi parerea lui Warhell
Stiu ca eu n-o sa-i schimb niciodata parerea. Nu de asta continui discutia.

(09-24-2013, 08:16 PM)Ducipal Wrote: dar nu stiu de unde ai tu garantia ca tot ce stii este adevarat.
La ce te referi mai exact?