Kristi ma distrugi ma faci sa ma gandesc mai mult cum sa contracarez replicile tale decat sa imi dau seama la ce se gandea autorul X in poezia Y, sau de ce a folosit cuvantul "locuinta" si nu "casa" etc...
Lasand gluma deoparte cred ca nu a fost depasita viteza unui ghepard de catre un cal prin intermediul codului genetic deoarece s-a ajuns la maximul modificarii/mutatiilor care nu afecteaza mediul de viata al unui cal normal.... Adica presupun (biologia nu e domeniul meu) ca pentru a "intinde" intensifica o anumita gena una trebuie micsoarata si astfel cred ca au ajuns in punctul in care daca vor mai modifica anumite gene calul va avea de suferit....
Eu chiar vreau sa vad asta
Lasand gluma deoparte cred ca nu a fost depasita viteza unui ghepard de catre un cal prin intermediul codului genetic deoarece s-a ajuns la maximul modificarii/mutatiilor care nu afecteaza mediul de viata al unui cal normal.... Adica presupun (biologia nu e domeniul meu) ca pentru a "intinde" intensifica o anumita gena una trebuie micsoarata si astfel cred ca au ajuns in punctul in care daca vor mai modifica anumite gene calul va avea de suferit....
(09-25-2013, 07:37 PM)Kristi Wrote:(09-25-2013, 07:32 PM)Warhell Wrote: Adevărul absolut există.
Vrei sa iti arat logic ca fara Dumnezeu nu stii nimic?
Eu chiar vreau sa vad asta

Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.