10-03-2013, 09:25 PM
(10-03-2013, 08:56 PM)Iuliu Wrote: Daca nu exista timp inainte ca Dumnezeu sa-l creeze, cum putea Dumnezeu sa existe "atunci" cand l-a creat?
Dumnezeu putea sa existe "atunci" cand l-a creat pentru ca Dumnezeu e in afara lui, pentru ca Dumnezeu e Creatorul si timpul e creatia.
(10-03-2013, 08:56 PM)Iuliu Wrote: Si cine si cum putea confirma existenta lui Dumnezeu "atunci" cand nu exista decat timpul spatiul si materia? Confirmare argumentata la nivelul meu , nu logic, pentru ca se pare ca stau prost cu logica...
Pai daca e asa, atunci pot spune si eu: "Cine si cum poate confirma Big Bang-ul atunci cand a aparut?" Raspunsul e "Nimeni. Pentru ca, niciun om nu a fost martor la acel eveniment."
La intrebarea ta: Din tot ce am citit, singura posibilitate pentru existenta universului acesta e existenta unui Creator. Eu am ajuns ulterior la concluzia ca acest creator este Dumnezeul descris in Biblie. Acest Dumnezeu, descris in Biblie a existat mereu, adica a existat inainte ca universul sa apara, ceea ce inseamna ca doar El poate confirma existenta Sa din acea perioada. Si a confirmat-o in Biblie, cand spunea ca El e inceputul si sfarsitul, si ca totul a fost creat de El. Dupa cum am mai spus, daca totul a fost creat de El, inseamna ca totul a avut un inceput, si daca totul a avut un inceput inseamna ca exista o vreme cand acest tot nu exista, ci exista doar Dumnezeu.