(10-05-2013, 11:12 PM)YoviX Wrote: Bun, deci fiti atenti (dorel si astalalt) ) ca am uitat deja cum ai nick ..Salut! Mersi pentru comentariul sters, nu ma afecteaza. Cine da aceste servere gratis? Tot ce ai scris mai sus este de la 70 euro in sus. Cine le da pe ochi frumosi?
si imi e prea lene sa ma mai uit acum
>>> O sa aranjez eu ca sa fie gratuit , am si eu ceva importanta pe acolo prin comunitate.
>>> Serverul va fi redenumit.
>>> Pe langa serverul de Gothic o sa mai dispunem si de urmatoarele servere :
- 5 servere counter strike
- 2 servere gta san andreas (samp) -> la unul dintre acestea sunt CO-Owner
- 1 server metin2
- 1 server minecraft
- 1 server TS
- campionate fifa si 8 ball
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
ceea ce vreau sa stiu este :
*ce fel de platforma are serverul
*avem nevoie de un scripter bun? (nu vreau sa apara buguri grave,
pentru ca este in joc si reputatia comunitatii - deoarece serverul o sa fie redenumit)
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Faze de astea am mai auzit, de la prima bomba, cea cu GM, a aprarut asta, cu 10 server free, na, ii da pe aia banii afara din casa.
Si, iara apelati la polonezi pentru rezolvare .lua? Aporpo, tare as vrea sa vad peste o luna, cum aveti acest host, promis. Dar luna, luna nu vine la pachet cu serverele? =)) Mor de ras de fiecare data cand citest! =))