10-26-2013, 01:43 PM
(10-26-2013, 11:33 AM)Terente Wrote: @Kristi, cum ti se pare primu' an la facultate? Ce materii faci pe acolo?
E destul de ok. Pana saptamana asta am avut vinerea libera, dar si-au batut joc de noi si ne-au pus ora de sport vineri de la 13:00... s-a dus week-end-ul nostru de 3 zile

Timpul pare sa treaca mult mai repede aici la facultate, spre deosebire de liceu. Nu stiu cum, dar 3 cursuri (6 ore) se termina mai repede decat cele 6 ore de la liceu...
Materii:
- Analiza matematica -> facem cursurile de analiza cu un profesor foarte de treaba, care ne-o spus ca 50% din nota pentru sem I e alcatuita din prezenta + tema, iar cealalta jumatate e nota de la examen... si nu trebuie sa avem tema rezolvata perfect & complet pentru ca sa luam punctajul maxim, ci doar sa vada ca am incercat sa facem ceva... ne-a zis ca decat sa copiem prostiile altora, mai bine le scriem pe ale noastre, ca tot atatea puncte luam

- Arhitectura sistemelor de calcul -> materia asta o facem cu un profesor cam arogant (parerea mea, deocamdata), care explica destul de putin si care are asteptari mult prea mari de la noi.
- Algoritmi si programare -> Ciudata profesoara... Inca de la primul curs ne-a zis sa nu ne asteptam sa devenim programatori de la cursurile ei (chiar daca asta ar fi scopul acelei materii) ...

- Logica computationala -> Un profesor care vorbeste atat de rar incat te face sa adormi... si sa nu mai zic de faptul ca in primul curs ne-a vorbit despre nivelul de inteligenta la care a ajuns, despre experienta lui uriasa, despre cate carti a publicat, la cate conferinte a participat, cati oameni mari cunoaste...

- Birotica -> Niciun stres...
- Engleza -> Ora de relaxare
- Sport -> Vineri vom avea prima ora.