"Parafraza scoasa din context" lol.Daca zici ca ai citit interviul te sfatuiesc sa il mai citesti odata.
Au experimentat foarte mult.In risen 2 ai pistoale si voodoo.O continuare pe aceleasi baze presupune un rpg open world de calitate ,destul de mare (daca ne bazam pe bazele Gothic 2 si 3
) cu 50+ ore de gameplay.
In afara de grafica jocurile Risen sunt mai mici si mai proaste decat Gothic.Risen 1 e foarte similar cu Gothic 1 dar mai scurt.Risen 2...
Nu am depasit 30 de ore in nici un Risen si nu pot sa zic asta despre Gothic (1,2,3)
Bogdan Wrote:1. pur si simplu le-ar placea mai mult sa experimenteze si sa faca lucruri noi, decat sa reia ce au mai facut deja (lucru bun de altfel);Din interviu " Vremurile sau schimbat,jocurile Gothic aveau alta atmosfera experimentam mai mult in trecut"
Bogdan Wrote:Cred ca le-ar fi mult mai usor sa refaca un Gothic sau sa faca o continuare pe aceleasi baze, decat sa faca un joc diferitEsti total pe langa ,a spus ca un nou Gothic e prea mult pentru ei acum la asteptarile pe care le impune seria.
Au experimentat foarte mult.In risen 2 ai pistoale si voodoo.O continuare pe aceleasi baze presupune un rpg open world de calitate ,destul de mare (daca ne bazam pe bazele Gothic 2 si 3

Nu am depasit 30 de ore in nici un Risen si nu pot sa zic asta despre Gothic (1,2,3)