03-03-2014, 03:19 PM
(03-03-2014, 03:05 PM)Jerry Wrote: Va salut din spatele barierei,sunt pe cale sa pasesc si eu in lumea voastra. I hope you have a pickaxe ready for me.Numele meu este Alex,am 23 de ani si sunt un mare fan al seriei Gothic. Urmarind seria de playtrough a lui Legionarul,m-am decis sa incep si eu una,din perspectiva unui jucator normal de Gothic,nu profesionist.
https://www.youtube.com/watch?v=UmaeYdxQ...6MJz6wcRlj
Sper sa va placa,totodata astept sugestiile voastre,parerile si criticile. ^_^
Pe final,tin sa multumesc administratiei WOG pentru ajutorul acordat in crearea contului. Cheers
Salut Alex. Cu mine ai vorbit si mai devreme. Bine-ai venit in mica noastra comunitate (replica asta devine trademark pe wog
) si speram sa te simti bine atat timp cat vei explora pe aici.Cat despre "Sa jucam"-ul tau am sa revin cu o parere. Mie imi pare bine ca vad ca pe youtube sunt atati romani care tind catre jocurile Gothic cu astfel de videouri.

Numele meu este Alex,am 23 de ani si sunt un mare fan al seriei Gothic. Urmarind seria de playtrough a lui Legionarul,m-am decis sa incep si eu una,din perspectiva unui jucator normal de Gothic,nu profesionist.