Pai, venind vorba de youtube uite aici: . Este vorba despre iluminatii in industria muzicala, Eminem este cel mai "idesat" sa zicem asa in treaba asta. Eu m-am uitat la acest video acum 2 ani si mi s-a parut foarte tare. Recomand cu multa caldura. Dupa cum v-am zis chestia asta putem spune ca este despre religie, dar este si despre adevar . Mie unul mi se pare mai interesant decat unele documentare de stiinta.
P.S. : Are 10 parti, daca vreti sa intelegi despre ce este vorba va recomand sa va uitati la tot! Apropo, intr-unul din acele video-uri este vorba si despre 2 turnuri din America (parca.. nu ma injurati daca am gresit) care se prabusesc din cauza unui avion, acea zi a fost una in care viata mea s-a schimbat.
P.S. : Are 10 parti, daca vreti sa intelegi despre ce este vorba va recomand sa va uitati la tot! Apropo, intr-unul din acele video-uri este vorba si despre 2 turnuri din America (parca.. nu ma injurati daca am gresit) care se prabusesc din cauza unui avion, acea zi a fost una in care viata mea s-a schimbat.
If you want to become a warrior, fight with honor, glory and every time for Innos!