07-15-2014, 03:27 PM
@Terente:
Ministrul Finantelor: "Reducerea CAS este o masura foarte buna ... O sustin din tot sufletul" -> Astia ne conduc pe noi... Nici nu-i de mirare ca merge tara atat de prost.
Ministrul Finantelor: "Reducerea CAS este o masura foarte buna ... O sustin din tot sufletul" -> Astia ne conduc pe noi... Nici nu-i de mirare ca merge tara atat de prost.
Quote:Presedintele Traian Basescu i-a atras atentia premierului privitor la cresterea economica, aratand ca aceasta nu i se datoreaza, ci masurilor din 2010: "Eu am vazut un premier la fel de iresponsabil, Tariceanu, care pentru alegeri a facut ce a facut si a suportat guvernul Boc costul utilizarii banilor publici pentru campanie. Parerea mea este ca faceti o erore si aveti riscul ca dupa alegerile din noiembrie sa nu mai vina cineva care sa corecteze lucrurile, pentru ca pur si simplu nu ar avea curaj", a aratat Basescu.Incredibil. :|
El a continuat: "Riscati sa ramaneti cu niste dezechilibre foarte mari, scoateti din nou tara de pe traseul ei".
Premierul Victor Ponta a replicat: "Domnule presedinte, o sa ne descurcam si dupa noiembrie. Tara asta se descurca, nu e nimeni de neinlocuit. Nu va faceti griji! Mergem in directia buna".