(07-15-2014, 03:27 PM)Kristi Wrote:Quote:Presedintele Traian Basescu i-a atras atentia premierului privitor la cresterea economica, aratand ca aceasta nu i se datoreaza, ci masurilor din 2010: "Eu am vazut un premier la fel de iresponsabil, Tariceanu, care pentru alegeri a facut ce a facut si a suportat guvernul Boc costul utilizarii banilor publici pentru campanie. Parerea mea este ca faceti o erore si aveti riscul ca dupa alegerile din noiembrie sa nu mai vina cineva care sa corecteze lucrurile, pentru ca pur si simplu nu ar avea curaj", a aratat Basescu.Incredibil. :|
El a continuat: "Riscati sa ramaneti cu niste dezechilibre foarte mari, scoateti din nou tara de pe traseul ei".
Premierul Victor Ponta a replicat: "Domnule presedinte, o sa ne descurcam si dupa noiembrie. Tara asta se descurca, nu e nimeni de neinlocuit. Nu va faceti griji! Mergem in directia buna".
Da... am ramas socat cand am vazut video-ul ala. Adica nici nu stii pe cine sa alegi.
Intre un hot care are o anumita putere si poate domina intr-o conversatie (aici bine, nu mai poate sa fie votat, -> Basescu), un posibil hot care este prost de bubuie (Ponta) si unul care habar n-ai cine e pentru ca pare sa doarma tot timpul. (Antonescu). Celalalt care ar mai avea sanse, aka fostul primar al Sibiului (Johannis or smth) ar merge votat doar pentru ca nu e roman.
Suntem condusi de incompetenti si nu facem nimic. E cam trista situatia.