08-10-2014, 08:59 PM
(This post was last modified: 08-10-2014, 09:03 PM by soul of darkness.)
Defapt naspa tara, daca nu am exista noi nu ar exista tara nu ?
2000 ?20000 ?200000?Daca sunt cuminti sunt egal cu 0, nu ii baga nimeni in seama, de ce temi de cineva care tipa in fata ta dar nu iau nicio masura impotriva ta ?
Si ce tot o frecati atata cu Basescu de parca ar fi vreun inger si PSD-ul un demon, sunt toti la fel, au furat tara pe rand in frunte cu Iliescu si Voiculescu.
In 1945 a fost sfarsitul Europei.
Nu munceau ?Asta era si ideea in comunism, te trimete la munca de mic, din generatie in generatie.
Acum traim in Capitalism, e mai bine ?
Atunci nu erai lasat sa vorbesti ?Acum poti sa strigi dar daca nicio televiziune nu te baga in seama esti un zero.
Ce bine-mi pare de Voiculescu, sa ajunga cu Basescu, Iliescu, Becali etc in aceasi celula.
Sau mai bine, in fata plutonului de executie.
2000 ?20000 ?200000?Daca sunt cuminti sunt egal cu 0, nu ii baga nimeni in seama, de ce temi de cineva care tipa in fata ta dar nu iau nicio masura impotriva ta ?
Si ce tot o frecati atata cu Basescu de parca ar fi vreun inger si PSD-ul un demon, sunt toti la fel, au furat tara pe rand in frunte cu Iliescu si Voiculescu.
Quote:dar probabil doar un sfert dintre cei care se plang au dreptul s-o faca,ceilati care nu au facut nimic toata viata si care se plang acum ca au 2 milioane jumate pensia nici n-are trebui sa deschida guraDa?Ce sa invete daca pe timpul comunismului era o tara a muncitorilor:Fi prost si lucreaza in uzina, cam asa era pe vremea aia.
In 1945 a fost sfarsitul Europei.
Nu munceau ?Asta era si ideea in comunism, te trimete la munca de mic, din generatie in generatie.
Acum traim in Capitalism, e mai bine ?
Atunci nu erai lasat sa vorbesti ?Acum poti sa strigi dar daca nicio televiziune nu te baga in seama esti un zero.
Ce bine-mi pare de Voiculescu, sa ajunga cu Basescu, Iliescu, Becali etc in aceasi celula.
Sau mai bine, in fata plutonului de executie.