(04-25-2015, 10:14 PM)Kristi Wrote:(04-25-2015, 08:29 PM)Hegan Wrote: Mai exista un thread pentru asta, chiar era nevoie de inca unul? Si-n plus toti isi bat joc aproape.
Ai dreptate, nu inteleg de ce nu pot unii da raspunsuri normale la jocul asta... nu ma asteptam ca si Marian sa-si bata joc postand raspunsul ala...
din nou foarte aproape... Dar mai e ceva... In doua zile va dau răspunsul, intre timp daca averi întrebări va stau la dispoziție.
(04-26-2015, 08:05 PM)soul of darkness Wrote: Ion și Maria sunt găsiți morți în casa lor, pereții sunt uzi, iar in geam este o gaură... Cum au murit sau de ce?
Zi-mi raspunsul corect atunci si de ce alt raspuns nu e corect
.
pentru ca sunt niste jocuri logice peste care a dat iubita mea la niste cercetari pt licenta de la psihologie, si se joaca cu întrebări, si răspunsuri cu da/nu. E destul de interesant sa vezi cum gândesc oamenii anumite situatii.
răspunsul este unul singur, spre exemplu la întrebarea cu parasutistul, prima mea intreabare a fost: a ajuns pe pajiste mergând? - răspuns nu! - asa mi.am dat sema de răspuns.
la fel e si aici

mai am câteva si încă una la care va trebui sa faceti doar o decizie.