(05-03-2015, 11:45 PM)Hiperboreanul Wrote: De mine zici? Eu îs ăla. N-am zis nimic de legale. Mersi de sfat, oricum eram conștient.Vezi ca nici iarba nu e mai dumnezaiasca. Cu ea am reusit sa ma las de legale, m-o ajutat mult, dar tot nu recomand, mai ales combinata cu alcool. Oricum esti tanar, si poate uiti tu pana o sa primesti peste vreo cativa ani de la vreun prieten asa din senin.
(05-04-2015, 11:30 AM)Ciocoflender Wrote:Orice forma de nazism, orice doctrina ce suporta moartea altor oameni si implicit razboiul nu are ce cauta pe pamantu asta. Fascismul in Romania e o tampenie incredibila. Acum 2 ani, inainte sa ma apuc de tampenile alea, m-am gandit sa ma alatur si eu Noii Drepte din Alba Iulia. M-am gandit sa pun afise si d'alea pe stalpi..si no, bossu din Alba m-o chemat la o cafea, duudee .. vorbeam chestii d'astea inteligente uitate de lume si pana la urma mi-o zis ca e o conventie la Orastie unde nu stiu ce sarbatoresc. Mi-o zis ca ma duce cu masina si d'alea .. atunci mi-am bagat beep si am plecat ... macar n-am platit eu cafeaua. Bagi ceva in ei de pedofili injositi .. mai grav ca ideologia lor bolnava e contra pedofilismului si homosexalitatii.(05-03-2015, 08:47 PM)Warhell Wrote: Mi-am dat seama ca nazismul ii cea mai mare tampenie boss, va dati seama?
Greșit! Noua Dreaptă e și mai tâmpită (fascism + fanaticism religios, că nu era suficientă o singură tâmpenie). În fine, eu vin de pe celălalt forum și cu o pauză destul de lungă în context și nu cred că am apucat să te prind. Care-i trecutul tău, în afară de droguri?
PS: Călin ex-MATZOIANOOH ce mai face?
...Trecutul meu nu inseamna doar droage, boy.
(05-04-2015, 01:46 PM)Hiperboreanul Wrote: ,,Noua dreapta e si mai tampita" ? Oricum las-o asa, fiecare cu parerile lui. Nu am chef sa o luam iar de la inceput.Nici nu te gandii sa te aproprii de astia. Nu te mai documenta despre nazism, nu fa greseli ce o sa le regreti.
Sup