07-05-2015, 06:24 PM
(07-04-2015, 05:21 PM)Kristi Wrote: Ar trebui sa ne pese doar de lucrurile care ne afecteaza fizic sau financiar? Cand avem de-a face cu probleme morale, a spune "Nu ma afecteaza, deci nu ma bag" nu este un raspuns normal. E irelevant daca te afecteaza sau nu. Ce fel de persoana masoara impactul unui rau asupra vietii lui pentru a-si ajusta nivelul de "interes"? Poate ca noi toti face asta uneori, dar e o slabiciune, rusine, lasitate, si egoism. Si nu ar trebui sa fi mandru de asta.
Eu n-am luat in calcul deloc partea fizica si financiara. Interesul scazut din partea mea pentru acest subiect este ca inca nu gasesc pericolele ce pot sa apara. Oameni ce-si pierd afacerile.. hai ma.. in secunda asta e un om pe pamantul asta care isi pierde viata pentru ca ... fara motiv, doar asa. Sau altu' care a murit de foame. Intr-o secunda.
Sa iti pierzi afacerea pentru ca nu poti sa faci un tort de nunta.. sa zicem ca nu vrei sa faci pacate.. pai stai ca tu tocmai ti-ai deschis un local/restaurant in care dai oamenilor sa bea alcool. Unii se vor imbata pentru ca tu ca patron sa iti scoti banii. Aici e mai multa ipocrizie daca nu faci un tort pentru ca vezi sunt religios.
Nu o sa mai comentez subiectul pentru ca ma depasesc unii termeni(n-am auzit de noua dreapta si cei mentionati mai sus). Asta o data, iar a doua oara simt ca protejez homosexualii desi nu stiu daca vreau asta.