07-07-2015, 05:03 PM
(07-06-2015, 12:21 PM)soul of darkness Wrote:(07-06-2015, 10:04 AM)Hydrax Wrote: O sa fie Sci-Fi - RPG? Asa am auzit.. totusi, sper sa ramana in tema de medieval . Abia astept iarna lui 2016, atunci au zis ca e posibil sa il finalizeze .ELEX is a handcrafted action role-playing experience from the award-winning creators of the Gothic series, set in a brand new post-apocalyptic science fantasy universe that puts players into a huge, seamless game world full of original characters, mutated creatures, deep moral choices and powerful action.
Mult hype . . Era fain daca faceau un nou gothic , comunitatea creca era full , si aduceau multi fani gothic, care sunt sigur ca se apucau sa joace si jocurile precedente din serie, si dupa ce iese Elex, ne apucam de o traducere ?
Ok, deci o sa fie un RPG - SF - Action game dupa apocalipsa ? :/ Hmm.. tot imi pastrez ideea.. daca n-am inteles eu cv bn sa-mi ziceti.. totusi dp wallpaper nu pare cum il descrie .
If you want to become a warrior, fight with honor, glory and every time for Innos!