Chiar au trecut 7 ani de cand am aterizat pe aici? Nici nu stiu daca a trecut mult sau putin,dar pare mult de cand nu am mai trecut pe aici. Observ ca discutii multe nu au fost, cred ca fiecare si-a vazut de viata lasand forumul alaturi de Gothic ca o relicva care sa ii aminteasca de "cum era odata"... Sper ca fiecare a reusit ce si-a propus de cand nu ne-am mai "vazut". Eu am reusit sa ajung student la drept la UniBuc si nu credeam ca pot citii atat de multe pagini cand nici cartile de bac nu le-am citit pe toate,dar cred ca se aplica principiul: "daca esti unde iti place nu simti ca inveti", prima sesiune a fost crima desi cumva am supravietuit fara restante... Apoi m-a izbit faptul: "wow,chiar conteaza X si Y intr-o lege, wow nu la orice proces ajungi in inchisoare, asa arata constitutia?" si multe alte ganduri de copil prost care usor-usor a ajuns matur destept
Ce pot sa spun sigur: Nu stii cum e la drept pana nu simti pe pielea ta, degeaba mi-au spus prietenii sa invat in timpul semestrului si multe alte lucruri, pana nu le-am experimentat nu am crezut.
Ce pot sa spun sigur: Nu stii cum e la drept pana nu simti pe pielea ta, degeaba mi-au spus prietenii sa invat in timpul semestrului si multe alte lucruri, pana nu le-am experimentat nu am crezut.
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.