07-03-2009, 10:32 PM
Helper tin NEAPARAT sa te contrazic :| nu era gay DELOC, era cel putin bi. si m-am interesat. poti cauta si pe wikipedia si pe google pe la stiri si unde vrei tu. el o avut o prietena in jur de 6-7 ani parca, sau mai mult. si a stat alaturi de el cand era bolnav de sida si era tarait prin toate spitalele. din cate se stie, el s-o prostit la niste petreceri si de asta se zice ca e gay si de atunci tot s-a zis ca e gay dar el tinea la prietena aia a lui... pe scurt: A FOST BI. dar mai mult straight decat bi ma. nu ai auzit niciodata in presa sau undeva ca freddy mercury a avut UN PRIETEN [doar vrajeli pentru publicitate, iti garantez], dar o sa vezi ca scria despre prietena lui :|
acum sunt sigur ca o sa cauti peste tot si o sa te interesezi, dar nu-mi zi mie, eu iti spun cum a fost si ce a fost.
asta e thread cu mj si ep
o sa zic si ceva de mj... peste tot in presa s-a publicat ca a facut stop-cardiac. unii spun ca a facut stop-cardiac de la o supra-doza... :-<
acum sunt sigur ca o sa cauti peste tot si o sa te interesezi, dar nu-mi zi mie, eu iti spun cum a fost si ce a fost.
asta e thread cu mj si ep
o sa zic si ceva de mj... peste tot in presa s-a publicat ca a facut stop-cardiac. unii spun ca a facut stop-cardiac de la o supra-doza... :-<
.Chorus Romance says Good Night.